Bejelentkezés

Sajátmárkás pálinkafőzde eladó


A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

ŐR-FA-ÉP Kkt.

Az eladó cég rövid bemutatása:

Felújított kisüsti pálinkafőzde eladó Szolnokhoz közel. Palackozáshoz minden felszereléssel Szerződés egy magyar multival Gyümölcsössel Raktárkészlettel

A vállalkozás részletes bemutatása:

Cégforma: Közkereseti Társaság Alapítva: 1992 Ez a cég egy sajátmárkás pálinkafőzdét üzemeltet Nagykörűben, Szolnoktól 30km távolságra. 2015-ben teljes felújítás és bővítés történt, ekkor építettünk egy 250 m2-es cefrézőházat 60db 1m3 cefrézőtartállyal és 160-ról 230 m2-re bővítettük a főző épületét, amiben helyet kapott a palackozó sor, mosó helyiség és további 3 raktár helyiség. Az egész ingatlan 6000 m2 területű a falu főútja mellett. A falu határában található az ország legnagyobb cseresznyése, ami nagyobb, mint 200 hektár, ebből a cég tulajdona 3,5 hektár kiválóan termő területet. A márka: Levédett logóval. Egy szerződéssel egy magyar multival amely segítségével több mint 300 boltban megtalálhatók termékeink, folyamatos rendelőnk, évente 3-4 reklámújságukban hirdetik pálinkáinkat. De szállítunk szolnoki, karcagi és budapesti viszonteladóknak is. A márkához tartozik egy kitelepülésekhez használt logózott, fa büfékocsi, mellyel fesztiválokra járunk. A márkának saját honlapja és Facebook oldala van. Raktárkészletünk: -kb. 8000 liter lédig pálinka magasfokon 8 ízből vegyesen -palackozott készlet: kb 600 üveg Emellett a környező települések lakói számára vállalunk bérfőzést is. Az évek során közel 200 visszajáró, elégedett bérfőzetőnk lett. Ha hirdetésünk felkeltette érdeklődését, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeken! Köszönjük!

A vállalkozás adósságai:

Nincs adóssága

Feladás dátuma:

2019. 03. 15.

Tevékenységi terület:

Élelmiszeripar (előállítás, nagykereskedelem)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Nagykörű

A tavalyi éves bevétel:

24 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész aránya:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

52 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

2

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

50% - 50%

Személyes közreműködés szükséges a vállalkozás üzemeltetéséhez?:

Nem szükséges, maradhat csendestárs. Csak tőkére van szükség.
PDF adatlap letöltése