Bejelentkezés

Fantasztikus üzleti ajánlat!


A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Mozaik Szaküzlet

Az eladó cég rövid bemutatása:

Kreatív beállítottságú, de nincs egy saját üzlet, ahol ezt jól megfizetnék? Eladó egy bejáratott helyen lévő Papír-Írószer-Kreatív-hobby Szaküzlet bérleti joggal, nagy raktárral, hatalmas vevőkörrel, adatbázissal, árukészlettel!

A vállalkozás részletes bemutatása:

Kreatív beállítottságú, de nincs egy saját üzlet, ahol ezt jól megfizetnék? Nyisson saját boltot Veszprémben! Eladó egy bejáratott helyen lévő Papír-Írószer-Kreatív-hobby Szaküzlet bérleti joggal, nagy raktárral, hatalmas vevőkörrel, adatbázissal, árukészlettel! Nem kell gondolkodni azon, mit honnan rendeljen, mindenre megtanítjuk, segítünk, hogy ugyanolyan jól jövedelmező vállalkozása legyen, mint nekünk! Átveszi a kulcsokat és az üzlet megy magától, csupán a kreativitás szab határt hogyan fejlessze tovább, esetleg kézműves foglakozást is szervezzen. A legjobb vevőnek adjuk át szeretett üzletünket, ne habozzon a döntéssel, hiszen a közel 30 éve működtetett boltunk csupán nyugdíjazás miatt eladó. Ha lenne aki a családban tovább vinné, nem adnánk el! Ára a meglévő árukészlet eladásából szinte meg is térül, így Karácsonyra már meg is forgatta a befektetést!

A vállalkozás adósságai:

Tehermentes

Feladás dátuma:

2018. 11. 10.

Tevékenységi terület:

Kereskedelem (máshova nem sorolt)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Veszprém

A tavalyi éves bevétel:

40 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész aránya:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

12 500 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés szükséges a vállalkozás üzemeltetéséhez?:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.
PDF adatlap letöltése