Bejelentkezés

Gyermektábor szervező szolgáltatás


A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Gyermektábor

Az eladó cég rövid bemutatása:

Kiszervezett szállás, étkezés, programok, teltházas turnusok, visszatérő táborozók. Egy éven keresztül szakmailag mentorálunk, akár a tábort is vezetjük. Megtérülés 1 év.

A vállalkozás részletes bemutatása:

Eladóvá vált saját szervezésű ottalvós gyermektáborunk, kiszervezett szállással, étkezéssel, programokkal és részletesen kidolgozott tábori tematikával. A feladat 2 részből áll: a tábor hirdetése, szervezése (tavasztól-nyárig) ami otthonról végezhető, és a 4 hét tábor lebonyolítása. Csak ekkor kell ott lenni a tábor helyszínén (szép helyen van). A táboroztatáshoz 2-3 főre van szükség, de nem kell mindenkinek pedagógusnak lennie, ez ki is szervezhető vagy külön megállapodással mi vezetjük a tábort és közben betanítunk. Ami szükséges: jó kommunikációs és szervezőképesség, számítógépes ismeret, ÁFA mentes vállalkozás (KATA is lehet), személygépkocsi. Amit adunk: arculati elemek (honlap, logo, szlogen, facebook oldal, brand), részletes tábori tematika, lefoglalt szállás, kapcsolatok, adatbázis, fotók, dokumentum sablonok, táblázatok, egyéb tábori kellékek, továbbá mentorálás, szakmai támogatás egy teljes tábori szezonon keresztül. A táborvezetésben is tudunk segíteni. A tábor nagyon népszerű, nagy igény van rá, turnusaink teltházasak, visszatérő táborozókkal (9-14 évesek). Valóban csak át kell venni és tovább folytatni azt, amit az évek alatt létrehoztunk - mi szeretnénk profilt váltani. Többen is össze lehet fogni vagy párban dolgozni. A 2023-as turnusok szervezését márciusban ajánlatos elkezdeni, keress mielőbb hogy elkezdhessük a közös munkát.

A vállalkozás adósságai:

Nincs

Feladás dátuma:

2023. 01. 10.

Tevékenységi terület:

Sport és szabadidős szolgáltatás

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Országos

A tavalyi éves bevétel:

10 500 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész aránya:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

3 600 000 HUF

Tulajdonosok száma:

2

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

50% - 50%

Személyes közreműködés szükséges a vállalkozás üzemeltetéséhez?:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.
PDF adatlap letöltése