Jelentkezzen be!

Bejáratott Elektro outlet webáruház + domain névvel eladó

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Elektro outlet

Az eladó cég rövid bemutatása:

1 éve indult elektro outlet webáruház - több mint 10 ezer vásárlóval

A vállalkozás részletes bemutatása:

Eladó a bejáratott elektro outlet webáruház és a hozzá tartozó domain név. A webáruháznak átlagban havi 37 ezer látogatója van. Hozzá egy 30 ezres saját élő hírlevél lista és Facebook áruház és rajongói oldal tartozik. Az első évben több mint 10 ezer vásárlója volt a shopnak. A vevői adatbázis is átadásra kerül a folyamatosság fenntartása miatt. Az eladó a következőket kapja: - webáruház tulajdonjogát - az áruházhoz tartozó működő Facebook áruházat és rajongói oldalt - teljes hírlevél listát - A vásárlók és vásárlásaik adatbázisát - a bejáratott domain nevet - a további működéshez szükséges know how - marketing segítséget a zavartalan folytatáshoz - beszállítói kapcsolatokat Ideális lehet annak, aki szeretne egy jól működő webáruházba befektetni, minimális a kockázattal. Előny még, hogy kevés emberrel volt eddig is üzemeltetve a shop. A fent felvázolt csomag 100%-os tulajdonába fog kerülni a vevőnek. Az áruházat működtető Kft nem eladó, így céggel a vevőnek kell rendelkeznie. Minden továbbiról érdeklődjön írásban. Az eladási ár nettó összeget takar.

A vállalkozás adósságai:

A webáruház tehermentes.

Feladás dátuma:

2018. 11. 08.

Tevékenységi terület:

Kereskedelem (máshova nem sorolt)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Országos

A teljes vállalkozás becsült értéke:

25 000 000 HUF

A tavalyi éves bevétel:

91 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

20 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.