Jelentkezzen be!

Bejáratott Elektro outlet webáruház + domain névvel eladó

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Elektro outlet

Az eladó cég rövid bemutatása:

3 éve indult elektro outlet webáruház - 30 ezer vásárlóval

A vállalkozás részletes bemutatása:

Eladó a bejáratott elektro outlet webáruház és a hozzá tartozó domain név. 30 ezres saját élő hírlevél lista és Facebook áruház és rajongói oldal. 3 év alatt 196 millió Ft értékű rendelésállomány. A vevői adatbázis is átadásra kerül a folyamatosság fenntartása miatt. Az eladó a következőket kapja: - webáruház tulajdonjogát - az áruházhoz tartozó működő Facebook áruházat és rajongói oldalt - teljes hírlevél listát - A vásárlók és vásárlásaik adatbázisát - a bejáratott domain nevet - a további működéshez szükséges know how - marketing segítséget a zavartalan folytatáshoz - beszállítói kapcsolatokat Ideális lehet annak, aki szeretne egy jól működő webáruházba befektetni, minimális a kockázattal. Előny még, hogy kevés emberrel volt eddig is üzemeltetve a shop. A fent felvázolt csomag 100%-os tulajdonába fog kerülni a vevőnek. Az áruházat működtető Kft nem eladó, így céggel a vevőnek kell rendelkeznie. Minden továbbiról érdeklődjön írásban. Az eladási ár nettó összeget takar.

A vállalkozás adósságai:

A webáruház tehermentes.

Feladás dátuma:

2020. 10. 23.

Tevékenységi terület:

Kereskedelem (máshova nem sorolt)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Országos

A tavalyi éves bevétel:

0 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

90%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

10 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Befektető döntése szerint. Ha akar, dolgozhat a vállalkozásban, de csendestárs is lehet.