Jelentkezzen be!

Bejáratott Elektro outlet webáruház - magas árrés, jó termékekkel, beszállítókkal

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Elektro outlet

Az eladó cég rövid bemutatása:

4 éve indult elektro outlet webáruház - 20+ ezer vásárlóval

A vállalkozás részletes bemutatása:

Eladó a bejáratott elektro outlet webáruház és a hozzá tartozó domain név. 100 ezres saját élő hírlevél lista és Facebook áruház és rajongói oldal. 4 év alatt 200 millió Ft értékű rendelésállomány. A vevői adatbázis is átadásra kerül a folyamatosság fenntartása miatt. Az eladó a következőket kapja: - webáruház tulajdonjogát - az áruházhoz tartozó működő Facebook áruházat és rajongói oldalt - teljes hírlevél listát - A vásárlók és vásárlásaik adatbázisát - a bejáratott domain nevet - a további működéshez szükséges know how - marketing segítséget a zavartalan folytatáshoz - beszállítói kapcsolatokat Ideális lehet annak, aki szeretne egy jól működő webáruházba befektetni, minimális a kockázattal. Előny még, hogy kevés emberrel volt eddig is üzemeltetve a shop. A fent felvázolt csomag 100%-os tulajdonába fog kerülni a vevőnek. Az áruházat működtető Kft nem eladó, így céggel a vevőnek kell rendelkeznie. Minden továbbiról érdeklődjön írásban. Az eladási ár nettó összeget takar.

A vállalkozás adósságai:

A webáruház tehermentes.

Feladás dátuma:

2021. 04. 16.

Tevékenységi terület:

Kereskedelem (tartós fogyasztási cikkek)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Országos

A tavalyi éves bevétel:

21 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

5 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.