Bejelentkezés

Egyedülálló gyártó vállalkozás Társat keres!


A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Sport és Védőfelszerelés gyártó

Az eladó cég rövid bemutatása:

Vállalkozásunkhoz társat,befektetőt keresünk. Folyamatosan növekvő megrendelés állomány, melyeket állandó fejlesztésekkel biztosítunk,és a nemzetközi piacra lépés,hatalmas potenciált rejt a vállalkozás részére. Egyedi, különleges, konkurencia mentes!

A vállalkozás részletes bemutatása:

A vállalkozás könnyűipari gyártó vállalkozás, stabil megrendelő és vásárlói körrel rendelkezik, melyet az elmúlt években fokozatosan építettünk ki. Saját termékeink fejlesztését folyamatosan végezzük. Olyan speciális termékeket fejlesztünk, amelyek az élet védelmét szolgálják, reagálva a környezeti hatásokra. Saját termékeink kínálatát folyamatosan fejlesztjük. A jelenlegi kapacitásunkat lekötik a megrendelések, jelenleg több a megrendelés és partneri megkeresés mint amennyit eltudunk látni. A fejlesztést ezért látjuk időszerűnek, jelenleg 60-80 %-al több megrendelésünk van, mint amennyit vállalni tudunk, illetve a nemzetközi piacra lépés jelentős potenciállal bír a vállalkozás életében. A vállalkozásban 6 fő állandó munkavállaló van. Vállalkozás tulajdonában jelenleg az alábbi értékek vannak: Eszköz és gépállomány érték kb: 15.000.000 Forint Alapanyag és készlet kb: 10.000.000 Forint Január-februárban komoly pályázati lehetőségek várnak a cégre! Közösségi médiafelületet, honlap és webshop már üzemel, illetve folyamatosan fejlesztjük.

A vállalkozás adósságai:

A vállalkozásnak semmilyen adóssága, hitele, tartozása nincs. Minden adó és járulék időben fizetve. A vállalkozás rendezett könyveléssel rendelkezik.

Feladás dátuma:

2021. 09. 21.

Tevékenységi terület:

Könnyűipar (gyártás, nagykereskedelem)

Ország:

Magyarország

Település:

Magyarország

A tavalyi éves bevétel:

30 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész aránya:

20%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

12 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

2

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

20% - 80%

Személyes közreműködés szükséges a vállalkozás üzemeltetéséhez?:

Nem szükséges, maradhat csendestárs. Csak tőkére van szükség.
PDF adatlap letöltése