Bejelentkezés

Lendületesen fejlődő építőanyag kiskereskedés eladó Erdélyben, Marosvásárhely közelében


A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Ház-Mester Bolt

Az eladó cég rövid bemutatása:

Még csak 3. éve működő, de a térség leglendületesebben fejlődő építőanyag kiskereskedelme eladó. Stabil és gyarapodó vevőkör, jó infrastruktúra, stabil alkalmazotti kör, folyamatosan gyarapodó forgalom

A vállalkozás részletes bemutatása:

Az üzlet egy 1994-től működő cég tulajdona, de CSAK az üzlet eladó, a teljes cég nem. Az üzlet egy 2017-ben vásárolt ingatlanban működik Nyárádszereda városban, Marosvásárhelytől 20km-re. Az ingatlan 3.200 nm, amiből 1.200 nm raktárfelület, ebből kb. 600 nm az üzlet felülete. Forgalmazzuk a környéken keresett építőanyagok teljes skáláját, beleértve a vas- és fűrészárut is. Az üzlet rendelkezik a működéshez szükséges infrastruktúrával, szállítóeszközökkel: bolti berendezés, irodaeszközök, szoftver, darus teherautó, 2 db 3.5 tonnás kisteherautó, saját üzemanyagellátó, stb. Az alkalmazotti kör stabil, jelenleg a tulajdonoson kívül 8 alkalmazott dolgozik az üzletben. A bolt jelenlegi forgalma kb. 300 millió Ft/év és folyamatosan növekedett. A nyitástól eltelt 2.5 fél év alatt folyamatosan bővült a termékkínálat, az árukészlet, fejlődött a bolt infrastruktúrája, nőtt az alkalmazottak száma. Lejárt határidős tartozásunk nincs és soha nem is volt, a beszállítók szeretik a cégünket a komolyságunk okán. A raktárkészletünk jelenlegi értéke kb. 80 millió Ft. Egy lendületben levő, nem szunnyadó vállalkozást kínálunk, vevőkörünk több, mint 20 település lakosságából kerül ki, az alkalmazotti kör stabil, lelkiismeretes. A vásárlók szeretnek minket a jó kiszolgálás, pontos árukiszállítás, a versenyképes árak és a bő termékkínálat miatt. A városban van még egy, több mint 10 éve működő, építőanyag kereskedés, de biztosan állítjuk, hogy rövid fennállásunk óta túlnőttük a konkurrenciát.

A vállalkozás adósságai:

Adótartozásunk nincs és soha nem is volt, beszállítóinkat is mindig pontosan fizetjük. Jelenleg a raktárkészletünkből kb. 20.000.000 ft-nyi értékű áru nincs kifizetve, de nincs és soha nem is volt lejárt határidős tartozásunk. Banki tartozásunk kb. 4 millió Ft, mindig határidőben törlesztve, 1 db lízingszerződésünk van havi 50.000 Ft értékben.

Feladás dátuma:

2019. 10. 15.

Tevékenységi terület:

Kereskedelem (tartós fogyasztási cikkek)

Ország:

Románia

Település:

Nyárádszereda- románul Miercurea Nirajului, Maros megye, Románia

A tavalyi éves bevétel:

300 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész aránya:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

150 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés szükséges a vállalkozás üzemeltetéséhez?:

Befektető döntése szerint. Ha akar, dolgozhat a vállalkozásban, de csendestárs is lehet.
PDF adatlap letöltése