Bejelentkezés

Hirdetési felület saját fejlesztésű kommunikációs szoftverrel (webcam, mikrofon, chat, interaktív felület), kft-vel együtt


A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Innovative Tech Solutions Kft.

Az eladó cég rövid bemutatása:

Az Innovative Tech Solutions Kft. 2017 novemberében került bejegyzésre. Ezzel nagyjából egyidejűleg került kifejlesztésre a Toptanar.hu weboldal, amely eredetileg egy magántanárok és diákok számára szóló hirdetési felület.

A vállalkozás részletes bemutatása:

Az Innovative Tech Solutions Kft. 2017 novemberében került bejegyzésre. Ezzel nagyjából egyidejűleg került kifejlesztésre a Toptanar.hu weboldal, amely eredetileg egy magántanárok és diákok számára szóló hirdetési felület, amely időpontfoglalási funkcióval, levelezési rendszerrel, fizetési rendszerrel, regisztrációval, felhasználói fiókkal és saját fejlesztésű elektronikus kommunikációs szoftverrel van ellátva. A szoftver segítségével gyakorlatilag megszűnik a szolgáltatást nyújtó és a szolgáltatást igénybe vevő közötti távolság, hiszen a webes felületünkön keresztül könnyedén és hatékonyan lehet online órákat tartani, vagy épp konzultálni. A weboldal felépítése és a szoftver működése tökéletes lehetőséget nyújt arra, hogy nemzetközi vállalkozássá nője ki magát az oldal. A komplett vállalkozást egyben szeretnénk eladni a weboldallal, szoftverrel, adatbázissal és működő kft-vel együtt (teljes mértékben adósság és követelés mentes).

A vállalkozás adósságai:

Nincs fennálló tartozás.

Feladás dátuma:

2019. 03. 07.

Tevékenységi terület:

IT, informatika, kommunikáció

Ország:

Magyarország

Település:

Budapest

A tavalyi éves bevétel:

0 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész aránya:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

2 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

2

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

50% - 50%

Személyes közreműködés szükséges a vállalkozás üzemeltetéséhez?:

Nem szükséges, maradhat csendestárs. Csak tőkére van szükség.
PDF adatlap letöltése