Bejelentkezés

Számítástechnikai kiskereskedés


A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Számtech cég

Az eladó cég rövid bemutatása:

12 éve működő informatikai vállalkozás, 5 fő alkalmazottal, mely a kiskereskedelemben de 2019 januárjától nagykereskedelemben is érintett.

A vállalkozás részletes bemutatása:

Cégünk 2007 óta van jelen az informatika területén. Több tevékenységbe fogtunk bele az évek folyamán. Jelenleg számítástechnikai webáruházunk és boltunk van. Fő tevékenység a kiskereskedelem de 2019 januárjától a nagykereskedelmi kapcsolatokat és beszállítókat kezdtük el kiemelt figyelemmel kísérni. Jelenleg 30 nagykereskedésbe vagyunk belistázva, ahol cégünk mint megbecsült és pontosan fizető partner hitelkerettel rendelkezik, valamint több napos átutalásos időpontra vagyunk beállítva. Cégünk 2 autót (személyautó, áruszállító autó) birtokol és mindegyik tehermentes. Hitelkeret áll rendelkezésre szerződött bankunknál is, amit a cégeladásnál teljes mértékig visszafizetünk, így az új tulajdonos szintén feltudja venni és saját belátása szerint tudja használni. Több millió forint értékben behajtható követelésünk van céggel és magánszeméllyel szemben. A céget családi okok miatt kívánjuk értékesíteni, kérem hogy kizárólag komoly érdeklődők keressenek!

A vállalkozás adósságai:

Nav Tartozás nincs, forgó hitelkerettel rendelkezünk, mely 100.000.000 Millió forint. A hitelkeret nincs kihasználva. Eladás esetén a bank részére visszafizetésre kerül és tekintve az árbevételre, az új tulajdonos ugyanezt az összeget 100%-ban megkaphatja.

Feladás dátuma:

2019. 02. 20.

Tevékenységi terület:

IT, informatika, kommunikáció

Ország:

Magyarország

Település:

Budapest

A tavalyi éves bevétel:

694 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész aránya:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

180 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

2

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

50% - 50%

Személyes közreműködés szükséges a vállalkozás üzemeltetéséhez?:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.
PDF adatlap letöltése