Bejelentkezés

PodBolt - Vezeték Nélküli Fülhallgató webáruház


A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

PodBolt

Az eladó cég rövid bemutatása:

3 éve indítottam el a PodBolt-ot, ami vezeték nélküli fülhallgatókat értékesít Magyarországon. Az éves árbevétel minden évben minimum a kétszeresére növekedett, ami már ebben az évben is várható.

A vállalkozás részletes bemutatása:

Webshop webcíme: PodBolt.hu Legutóbbi éves forgalom: 86,8m Ft(22) 39,3m Ft(21) 8,7m Ft(20) Használt webshop motor: Shopify Eladó készlet értéke: 2,9m Ft (úton van még +700e Ft értékben a raktárba) Eladási ár (netto): 12m Ft Működési forma jelenleg: EV. Céggel együtt eladó ( igen, igény szerint ), ha igen akkor a cég nevét és adószámát kérlek írd ki (akkor is ha EV) Vermes Attila EV. 55867605-2-33 Bejáratott beszállítók és IT támogatás jár az oldalhoz: Igen, minden egyes folyamatot bemutatok, a beszállítókkal való kommunikációt is teljes mértékben bemutatom neked és amiről még persze kérdésed lenne. Mondhatni az ügyfélszolgálaton, adminisztráció, pénzügyek tervezésén és a beszállító felé a rendelés leadásán kívül minden automatikusan működik. Az egész rendszert úgy alakítottam ki, hogy csak a fejlesztésre kelljen figyelnem PodBolt-ra szánt időm 90%-ában. Naponta nettó 1-3 órát foglalkoztam vele, akkor se megerőltetve, hanem inkább a fejlesztési lehetőségekkel foglalkozva. A közvetlen munka nagyrészét kiszerveztem. (Fejlesztési ötletek is ki vannak gyűjtve Notion-be, hogy merre lehetne elmenni még fejleszteni és jelenleg is vannak kisebb projektek folyamatban, pl kiterjesztett garancia add-on termékként UX fejlesztése) Email feliratkozók száma: 1655 Facebook követők száma: 3,2E https://www.facebook.com/podbolt

A vállalkozás adósságai:

Nem célom a webshopot vele együtt adni, főképp amiatt, mert más tevékenységek is szerepelnek benne és egyéni vállalkozásban fut jelenleg.

Feladás dátuma:

2023. 03. 15.

Tevékenységi terület:

Webshop (bármilyen profillal, ha nincs fizikai üzlet)

Ország:

Magyarország

Település:

Százhalombatta

A tavalyi éves bevétel:

86 800 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész aránya:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

15 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés szükséges a vállalkozás üzemeltetéséhez?:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.
PDF adatlap letöltése